Bli medlem i VOOV Uppsala!

Bli medlem i VOOV Uppsala!

Bli medlem i VOOV Uppsala!

Medlemsavgiften i VOOV Uppsala är valfri summa från 20-250 kronor/kalenderår. Du kan antingen bli ordinarie medlem eller stödmedlem (se beskrivning nedan). För att bli medlem måste du vara myndig och ha ett giltigt personnummer. Beslut om medlemsskap fattas av styrelsen.

Ordinarie medlem

Som ordinarie medlem i VOOV Uppsala har du möjlighet till inflytande i föreningen genom att delta och rösta på årsmötet. Du kan också bli invald i styrelsen. Du är välkommen att engagera dig som volontär men det är inget krav för att bli medlem.

Stödmedlem

Som stödmedlem stöttar du VOOV Uppsala ekonomiskt. Du får vårt nyhetsbrev och kan bli inbjuden till evenemang men har inget direkt inflytande i föreningen.

Hur blir jag medlem?

Du ansöker om att bli medlem genom att kontakta oss via e-post till voovuppsala@gmail.com. Vänligen ange namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress i mailet. Specificera även om du vill bli ordinarie medlem eller stödmedlem. Du betalar in medlemsavgiften via bankgiro till 5221-8328 eller Swish till 123 063 10 85.

I vårt medlemsregister sparar vi person- och kontaktuppgifter (namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress).

<< Tillbaka till VOOV Uppsala